Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Earth Day

Earth Day

Aνοιξιάτικη γιορτή γεύσεων και αισθήσεων στο μυθικό βουνό των Κενταύρων!! Με ένα διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν μαθητές και καθηγητές του Θεσσαλικού ΙΕΚ την Παγκόσμια Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου στο Αγρόκτημα Καραίσκου στην Πορταριά Πηλίου.

Βασικά συνθήματα της δράσης:

  • Βγαίνουμε έξω στη φύση μαθαίνοντας την πραγματική Ελλάδα.
  • Ανακαλύπτουμε ντόπιους παραγωγούς και τα προϊόντα τους.
  • Αναδεικνύουμε ευωδιές, χρώματα, τραγούδια, χαμόγελα, φιλίες αξεπέραστες.
  • Αντλούμε έμπνευση και ιδέες από την σπουδαία τεχνική παράδοση του τόπου μας.
  • Αναζητούμε ευκαιρίες για εργασία με νόημα και χρησιμότητα, χωρίς σπατάλες σε ανθρώπινους και φυσικούς πόρους, σε ένα πλαίσιο οικονομικής ασφάλειας και δικαιοσύνης που να οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες ζωής.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ μαγείρεψαν με παραδοσιακό τρόπο σε τσουκάλια με φωτιά από ξύλα, Τραχανά, Ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και αρωματικά Βότανα, Λουκουμάδες με μέλι ανθέων Πηλίου. Δεκάδες καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από τα δρώμενα και γεύτηκαν τα πεντανόστιμα εδέσματα που τους προσφέρθηκαν. Οι σπουδάστριες του τμήματος Βρεφοκομίας παρουσίασαν καιέπαιξαν με τους μικρούς επισκέπτες παιχνίδια που έχουν χαθεί στο πέρασμα του χρόνου.

Η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα και με ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Earth Day