Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φεστιβάλ Πηνειού 2016

Φεστιβάλ Πηνειού 2016

Το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάστος», αν και συμμετείχε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, απέσπασε κολακευτικά σχόλια, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Κατά την πρώτη ημέρα (video), σπουδαστές από το τμήμα «Μαγειρικής» δημιούργησαν πεντανόστιμες μακαρονάδες με χειροποίητα, παραδοσιακά, θεσσαλικά ζυμαρικά.

Τη δεύτερη μέρα, (video) το τμήμα «Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής» προσέφερε στους επισκέπτες εκπληκτικά τηγανόψωμα με κρέμα φέτας και ντοματίνια, ενώ στους μικρούς φίλους κέρασε δροσιστικά ζελεδάκια.

Κατά την Τρίτη μέρα (video) του φεστιβάλ μικρά παιδιά έγιναν σεφ, καθώς με την καθοδήγηση των σπουδαστών της σχολής έμαθαν να φτιάχνουν τυροπιτάκια με ζύμη κουρού, περιμένοντας καρτερικά μέχρι να ψηθούν οι δημιουργίες τους για να τις δοκιμάσουν.

Την τελευταία ημέρα, (video) τους μικρούς μας φίλους «ανέλαβαν» οι σπουδάστριες του τμήματος «Προσχολικής Αγωγής» και όλοι μαζί ζωγράφισαν, έφτιαξαν όμορφες κατασκευές, τραγούδησαν και διάβασαν υπέροχα παραμύθια.

Παράλληλα, κορίτσια από το τμήμα «Αισθητικής και Μακιγιάζ» ζωγράφισαν στα προσωπάκια των παιδιών (face painting) δίνοντας περισσότερο χρώμα στο χαμόγελο τους!

Φεστιβάλ Πηνειού 2016