Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ρεκόρ επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικών!

Ρεκόρ επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικών!

Η διεύθυνση του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές της Λάρισας που πέτυχαν στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας (Αγγλικών) της Ελληνοαμερικανικής ένωσης στις οποίες και συμμετείχαν.

Επίσης, συγχαίρει την καθηγήτρια Αγγλικών, κ. Ελένη Σακελλαρίδη για την άψογη προετοιμασία των σπουδαστών, καθώς το ποσοστό επιτυχίας των συμμετεχόντων ξεπέρασε το 94%, τόσο στο επίπεδο Β2, όσο και στο C1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα προετοιμασίας σε όλους τους σπουδαστές ανεξαρτήτως ειδικότητας, δίνοντας τους τη δυνατότητα, παράλληλα με τις σπουδές τους, να αποκτήσουν κι έναν τίτλο σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα, κάτι που θεωρείται πλέον απαραίτητο στην Αγορά Εργασίας!

Ήδη, έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τον καταρτισμό των νέων τμημάτων σε όλα τα επίπεδα, για τις εξετάσεις που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Λάρισα

1ο: Γεωργιάδου & Σβαρτς 1 (έναντι ΓΝΛ) Τηλ.: 2410 537468, 537485

2ο: Ζ. Πηγής & Λεπτοκαρυάς 2410 252589 

e-mail: larissa@thessalikoiek.gr

Bόλος

1ο: Ανθ. Γαζή 143 (Πλατεία Ελευθερίας) Τηλ.: 24210 34016

2ο: Ανθ. Γαζή & Ν. Γάτσου (Ηλύσια) Τηλ.: 24210 37991

e-mail: volos@thessalikoiek.gr

Ιωάννινα

Φ. Τζαβέλλα και Σταδίου 12 Τηλ.: 26510 25533, 70094

e-mail: ioannina@thessalikoiek.gr

Τρίκαλα

Κονδύλη 36 Τηλ.: 24310 30055

e-mail: trikala@thessalikoiek.gr

Ρεκόρ επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικών!