Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 1η μέρα

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 1η μέρα

Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Πηνειού 2016 στη Λάρισα. Για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ συμμετέχει φέτος και το Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος με ποικίλες δράσεις. 

Την πρώτη μέρα, καθηγητές και σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής (chef) μαγείρεψαν παραδοσιακά θεσσαλικά ζυμαρικά τα οποία συνόδευσαν με τριών ειδών σάλτσες.

Παράλληλα, κορίτσια του τμήματος Αισθητικής έκαναν face painting στα παιδάκια που έφυγαν από το φεστιβάλ κατενθουσιασμένα!

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 1η μέρα