Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Το Πρόγραμμα των εξετάσεων Πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.

Το Πρόγραμμα των εξετάσεων Πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2016.

Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος 2.694 υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν στο Θεωρητικό Μέρος 105 ειδικοτήτων και στο Πρακτικό Μέρος 97 ειδικοτήτων. 

Το Θεωρητικό Μέρος θα διεξαχθεί από την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 έως και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016. 

Η εξέταση διαρκεί τρεις (3) ώρες και ο χρόνος προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα καθώς και η ώρα έναρξης της διαδικασίας ορίζονται ως εξής: 

 - Χρόνος προσέλευσης εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα: 17:30 μ.μ. 

 - Έναρξη εξέτασης: 18:00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα μια (1) ώρα πριν από την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας.

Η εξέταση του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με την εξέταση του Θεωρητικού Μέρους ή σε διαφορετική μέρα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου. Για το Αναλυτικό πρόγραμμα του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Το Πρόγραμμα των εξετάσεων Πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.