Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…

Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…

Με την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών ξεκίνησαν τη σημερινή ημέρα οι πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος «Μαγειρικής – chef».

Αφού ξεκίνησαν φτιάχνοντας τη ζύμη, την πέρασαν από τη μηχανή των ζυμαρικών ώστε να αποκτήσει το κατάλληλο πάχος, ενώ παράλληλα ετοίμαζαν και τη γέμιση. Έφεραν τη ζύμη στα… μέτρα τους, έκοψαν και γέμισαν τα ραβιόλια και τα έριξαν στην κατσαρόλα για βράσιμο.

Τα φρεσκότατα και νοστιμότατα ζυμαρικά σερβιρίστηκαν σε δύο παραλλαγές. Μία με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον και η δεύτερη με γλυκόξινη σάλτσα. 

Έτοιμοι για... Ιταλία!

Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…

Φωτογραφικό Υλικό

Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…
Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…
Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…
Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…
Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…
Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…