Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σεμινάριο «Υγιεινή και Ασφάλεια» του ΕΦΕΤ

Σεμινάριο «Υγιεινή και Ασφάλεια» του ΕΦΕΤ

Το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος» διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (επίπεδο 1) του ΕΦΕΤ.

Το σεμινάριο αφορά όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (ιδιοκτήτες & εργαζόμενους ) που παράγουν μεταφέρουν, επεξεργάζονται, διακινούν τρόφιμα, ακόμη όσους απασχολούνται σε μαζική εστίαση, ζαχαροπλαστική, εργαστήρια παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων κ.λ.π.

Όλοι οι παραπάνω έχουν την υποχρέωση να εκπαιδευτούν και να λάβουν το Πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ, βάσει της διαδικασίας  στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-8-07.

Διάρκεια σεμιναρίου:  10 ώρες. 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Λάρισα

Γεωργιάδου & Σβαρτς 1 (έναντι ΓΝΛ) Τηλ.: 2410 537468, 532130

e-mail: larissa@thessalikoiek.gr

Bόλος

Ανθ. Γαζή 143 (Πλατεία Ελευθερίας) Τηλ.: 24210 34016

e-mail: volos@thessalikoiek.gr

Ιωάννινα

Σταδίου 12 Τηλ.: 26510 25533, 70094

e-mail: ioannina@thessalikoiek.gr

Σεμινάριο «Υγιεινή και Ασφάλεια» του ΕΦΕΤ