Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το 2016

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το 2016

Τις τάσεις του μακιγιάζ για το 2016 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι σπουδάστριες του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος» κι όχι μόνο,  την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο του Βόλου.

Στον χώρο του ΙΕΚ θα βρεθεί ο γνωστός makeup artist της εταιρείας Kryolan, Γιώργος Κεραμιδάς, ο οποίος και θα κάνει επίδειξη αλλά και εκπαίδευση πάνω στις νέες τάσεις.

Ο κ. Κεραμιδάς εξειδικεύεται στο fashion make up και συνεργάζεται ως make up artist σε φωτογραφήσεις περιοδικών, books μοντέλων, τηλεοπτικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το 2016