Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

BEAUTY, BEAUTY, BEAUTY... beautiful Θεσσαλονίκη!

BEAUTY, BEAUTY, BEAUTY... beautiful Θεσσαλονίκη!

Μία από τις Διεθνώς επιτυχημένες Επαγγελματικές Εκθέσεις / Συνέδρια Ομορφιάς, θα επισκεφθούν οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την έκθεση BEAUTY που ανοίγει τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την πορεία που την έχει καθιερώσει ως τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Η συνύπαρξη όλων των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (αισθητική, μακιγιάζ, κομμωτική, περιποίηση άκρων κ.ο.κ.), προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους, να εξερευνήσουν νέες προοπτικές προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα προϊόντα για τη δουλειά τους.

Στη BEAUTY, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά πάνω από 110 εταιρείες / εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 300 φίρμες προϊόντων.

Επίσης, διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους στον χώρο επαγγελματίες, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου.

Πληροφορίες για την εκδρομή: 24210 34016

BEAUTY, BEAUTY, BEAUTY... beautiful Θεσσαλονίκη!