Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ καλωσορίζει τον Βασίλη Νούσιο

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ καλωσορίζει τον Βασίλη Νούσιο

Στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ εντάσσεται ο γνωστός Λαρισαίος κινησιοθεραπευτής, Βασίλης Νούσιος.

Ο κ. Νούσιος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής εξειδικευμένος στην κινησιοθεραπεία και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια υπεύθυνος του τμήματος μασάζ και κινησιοθεραπείας στις ομάδες της  ΑΕΛ (Β΄ΕΘΝΙΚΗ & SUPERLEAGUE) και της ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (A2 και Α1), καθώς και σε πολλά σωματεία του νομού Λάρισας, αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές  διάφορων αθλημάτων (δρομείς, κολύμβηση, τένις, στίβο, κ.α.)

Είναι πιστοποιημένος στη διδασκαλία της προσαρμοσμένης κινητικής – ειδικής αγωγής σε μαθητές και αθλητές με αναπηρία, ενώ εκείνο που τον έκανε ιδιαίτερα γνωστό πανελληνίως είναι η ενασχόληση του με την εφαρμογή αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (Αρωματοθεραπεία) ως μέθοδο ευεξίας πρόληψης και αποθεραπείας στον αθλητισμό αλλά και στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Μάλιστα, διατηρεί στη Λάρισα το πολύ γνωστό κέντρο “VANOUS Massage – Aromatotherapy” όπου δημιουργεί το προσωπικό άρωμα για τον καθένα και εφαρμόζει την «Αρχαία Ελληνική μάλαξη» βασισμένη στην Ιπποκρατική προσέγγιση – μέθοδο.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ καλωσορίζει τον Βασίλη Νούσιο