Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Ιούνιος 2024

Η εκπαίδευση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από εξειδικευμένο προσωπικό, που γνωρίζει όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας χρησιμοποιείται Α’ ποιότητας κερί ζεστό ή κρύο που δεν δημιουργεί ερεθισμούς και αλλεργίες. Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την προσωρινή απομάκρυνση της τριχοφυΐας από περιοχές (πρόσωπο, πόδια, μπικίνι, μασχάλες).

 

Στους συμμετέχοντες παρέχονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, καθώς και booklet με σημειώσεις των μαθημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται:

  • σε όσους θέλουν να γνωρίσουν όλες τις τεχνικές της Αισθητικής Αποτρίχωσης και να εργαστούν σε ινστιτούτα ομορφιάς ή για δική τους αποκλειστική ενασχόληση.
  • σε ήδη απασχολούμενους στον τομέα της ομορφιάς, με μικρή εμπειρία, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα.

Πρόγραμμα

  • Κανόνες υγιεινής-Αποστείρωση
  • Θεωρία αποτρίχωσης
  • Στοιχεία Ανατομίας του Δέρματος
  • Φυσιολογία της Τρίχας
  • Κύκλος Ανάπτυξης της τρίχας
  • Αποτρίχωση με ζεστό κερί
  • Αποτρίχωση με κρύο κερί (ρολέτα & χαλάουα)
  • Αποτρίχωση με κλωστή

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Στόχος μας είναι να αποκτήσετε την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε η αποτρίχωση να πραγματοποιείται αποτελεσματικά σε πρόσωπο και σώμα. Συγκεκριμένα, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείται με απόλυτη ασφάλεια τα σύγχρονα μέσα αποτρίχωσης, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, για την απομάκρυνση της τριχοφυΐας από όλες τις περιοχές. Έτσι, θα αφήνουμε το δέρμα βελούδινα απαλό και θα έχουμε το μέγιστο δυνατό χρονικό κράτημα.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) , η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία