Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Λάρισα

Λάρισα

Δεκ 2021

Εβδομάδα γιορτινών εκδηλώσεων από το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, πλάι στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Πρόγραμμα

Αναλυτικότερα η εκδήλωση στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/12/2021 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 13:30 – 16:30 Masterclass Χριστουγεννιάτικο Μενού, Wine & Food Pairing

Στο συγκεκριμένο masterclass θα παρουσιαστούν νόστιμες προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι.  Συγκεκριμένα, οι chef μας θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτα καθώς και επιδόρπιο. Ο wine consultant, Msc DipWSET Panos Jimas,  παρουσιάζει τη Jima Winery,  σε γαστρονομικά food pairing.

To Χριστουγεννιάτικο Μενού:

  • Κολοκυθόσουπα με σύγκλινο Μάνης και κάστανα – Chef Γ. Φλέρης ,Chef Γ. Κανδήλας
  • Πράσινη σαλάτα με προσούτο, σύκα, ρόδι, ξυνοτύρι & dressing με μπαλσάμικο και μέλι μαύρου σκόρδου  –   Chef Γ. Φλέρης ,Chef Γ. Κανδήλας
  • Πρασσοκιμαδόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο στο χέρι – Chef Γ. Φλέρης ,Chef Γ. Κανδήλας
  • Αγριογούρουνο στιφάδο με δαμάσκηνα και κάστανα – Chef Γ. Φλέρης ,Chef Γ. Κανδήλας
  • Λαχανοντολμάδες με κιμά, σταφίδες, κουκουνάρι
  • Παραδοσιακή Πορτοκαλόπιτα με αλατισμένη καραμέλα και βασιλικό
  • Θα δοκιμαστούν τοθρυλικό blend Merlot & Cabernet France σοδείας 2019, Adagio Day 5 και σε πρώτη δοκιμή το Βλάχικο του 2021 που βγαίνει απ’ τα βαρέλια όπου ωριμάζει, μόνο για την ημέρα της εκδήλωσης – Wine consultant Panos Jimas

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία