Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Live Webinar

Live Webinar

Οκτώβριος 2024

Το Front Office ή τμήμα υποδοχής, αποτελεί ένα κομβικό τμήμα, στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού και της φιλοξενίας,  που καθορίζει την πρώτη εντύπωση του πελάτη για τις υπηρεσίες που θα απολαύσει στα τουριστικά καταλύματα. Εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος του Reservation Department ή τμήμα κρατήσεων, όπου σχεδιάζονται και υλοποιούνται όλες οι κρατήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων.

Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση του webinar θα δοθούν στα email των συμμετεχόντων λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Πρόγραμμα

To συγκεκριμένο δωρεάν webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 17:00, και περιλαμβάνει τις ενότητες:

  • Μέθοδοι  υλοποίησης  διαδικασιών για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη – φιλοξενούμενου
  • Διαχείριση κρατήσεων μέσω travel agent
  • Τηλεφωνικές κρατήσεις
  • Επιβεβαίωση κράτησης μέσω email.
  • Κρατήσεις μέσω ιντερνετικών καναλιών.
  • Διαχείριση extranet booking.
  • Σχεδιασμός τιμοκατάλογων ενός Καταλύματος.

Εισηγήτρια: ΕΚαραγεώργου, Hotel Business Consultant

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία