Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ιωάννινα

Ιωάννινα

Τε 22/03/23, 17:00 ώρα

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την κατασκευή αρωματικών – φυτικών λαμπάδων καθώς και πρωτότυπες τεχνικές διακόσμησής τους!

Εισηγητές : Χριστογιάννη Μαρία - Χημικός, Αποστολάκου Βασιλική - Παιδαγωγός, Μάνθα Μάντζιου - Decoration Consulting

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.

Διάρκεια 4 ώρες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μόνοι τους λαμπάδες για τους αγαπημένους τους, αλλά και όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων λαμπάδων.

Πρόγραμμα

Κατασκευή αρωματικών – φυτικών λαμπάδων

Πρωτότυπες τεχνικές διακόσμησης με χρώματα, κορδέλες, κουμπιά, τρέσες, και πολλές ακόμη ιδέες για να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την συμμετοχή στο σεμινάριο.Σε αυτό το workshop θα διδαχτείτε διάφορες τεχνικές κατασκευής και στολίσματος πασχαλινής λαμπάδας και θα δημιουργήσετε κεριά - λαμπάδες τις οποίες θα πάρετε μαζί σας.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία