Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Λαμία

Λαμία

Ιούνιος 2023

Lash Lift & Tint

Η τεχνική Lash Lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες, με φυσικό αποτέλεσμα, όπου οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες. Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, αφού εφαρμόζεται κερατίνη.

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, γίνεται βαφή των βλεφαρίδων (tint) ,δίνοντας το εφέ της μάσκαρας.

Το αποτέλεσματου Last lift, μπορεί να διαρκέσει από 6 έως και 8 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα αναπτύσσονται οι βλεφαρίδες.

 

Brow Lamination

Η τεχνική Brow Lamination είναι η νεότερη τάση της μόδας στα φρύδια, κάνοντας τις τρίχες ψηλές, ίσιες, απλωμένες ομοιόμορφα και διατηρώντας για πολλές μέρες το σχήμα τους. Τα φρύδια έτσι αποκτούν ένα πιο μεγάλο και ομοιόμορφο σχήμα και μάλιστα με πιο υγιή τρόπο, καθώς αποφεύγονται τα επιβαρυντικά τζελ.

Συγκεκριμένα, μία λοσιόν ρύθμισης βοηθά την τρίχα του φρυδιού να διατηρεί μία ενιαία εικόνα και αίσθηση, ότι είναι βουρτσισμένα και ανυψωμένα, για διάστημα περίπου έξι εβδομάδες.

Πρόγραμμα

  • Εισαγωγή στα εργαλεία και στα υλικά
  • Αρχές υγιεινής και αποστείρωσης
  • Τεχνική Lash Lift
  • Τεχνική Lash Tint
  • Τεχνική Brow Lamination
  • Tips και πρακτικές για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για την άμεση εφαρμογή των τεχνικών από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία