Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Coming Soon

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο βαφείου, πάνω στην πιο δημοφιλή τάση στις βαφές μαλλιών, το μπαλαγιάζ.

Πρόγραμμα

Με την τεχνική του Balayage, τα πιο ανοιχτά χρώματα απλώνονται, κατά μήκος των μαλλιών, λίγο πιο κάτω από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Θεματολογία:

  • Τρόποι εφαρμογής ανάλογα με τις βάσεις μαλλιών, από τις πιο ανοιχτές έως τις πιο σκούρες.
  • Χρήση προϊόντων σε σκόνη ή κρέμα με χρωστικές και οξειδωτικά.
  • Τεχνικές χωρίς αμμωνία.
  • Εφαρμογή των προϊόντων επιδέξια.
  • «σβήσιμο»,στο σημείο εναλλαγής των χρωμάτων διακριτικά, έτσι ώστε η ανανέωση του χρώματος να πραγματοποιείται και σε πιο αραιά διαστήματα.
  • Πως συνδυάζουμε την τεχνική του μπαλαγιάζ με ανταύγειες.
  • Τι περιποίηση απαιτείται μετά στα μαλλιά.
  • Hairstyling tips.

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Στόχος του προγράμματος είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει όλη την τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να εφορμόζει με άνεση και σιγουριά τις τεχνικές για ένα σωστό και ομοιόμορφο balayage.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία