Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

25 & 26 Μαΐου

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πάνω σε τεχνικές εφαρμογής βλεφαρίδων με την τεχνική τρίχα-τρίχα (one by one). Διάρκεια σεμιναρίου 10 ώρες. 

Λαμία | Σάββατο 25 (14:00- 19:00) & Κυριακή 26 (11:00-16:00) Μαΐου

Πρόγραμμα

  • Εισαγωγή στα εργαλεία και στα υλικά
  • Αρχές υγιεινής και αποστείρωσης
  • Τεχνική εφαρμογής βλεφαρίδων με τη μέθοδο one by one, καθώς και τη διαφοροποίηση της από άλλες μεθόδους, τη σωστή επιλογή του μήκους βλεφαρίδων, ενδείξεις και αντενδείξεις της εφαρμογή τους, κλπ.
  • Τοποθέτηση διάφορων μεγεθών βλεφαρίδων πάνω σε φυσική βλεφαρίδα για φυσικό αλλά και έντονο βλέμμα
  • Συντήρηση και αφαίρεση Extensions βλεφαρίδων
  • Tips και πρακτικές για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου Extensions Βλεφαρίδων, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για την άμεση εφαρμογή της τεχνικής τρίχα-τρίχα (one by one).

Το σεμινάριο ξεκινάει με το θεωρητικό μέρος. Συνεχίζουμε στο πρακτικό μέρος της εκπαίδευση σας , όπου όλοι οι εκπαιδευόμενοι έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την τοποθέτηση βλεφαρίδων αρχικά πάνω σε κούκλα και στη συνέχεια σε πραγματικό μοντέλο.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π ΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία