Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ιωάννινα

Ιωάννινα

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, 10:00 ώρα

Grand Masterclass «Makeover Exclusive Balayage by Spyros Tsoukanis». Ένα δημιουργικό σεμινάριο κομμωτικής, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ένας από τους μεγαλύτερους hair stylist & colorist στην Ελλάδα. Εξειδικευμένο masterclass στην τεχνική balayage!

Ώρα έναρξης: 10:00 ώρα

Διάρκεια: 8 ώρες

 

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα masterclass: 3 ώρες Θεωρία και 3 ώρες Πρακτική επίδειξη

Ανάλυση χαρακτηριστικών του προσώπου του πελάτη με βάση τους κανόνες της προσωπολογίας ώστε να μπορείτε να παρέχετε εύστοχες και εξατομικευμένες συμβουλές για την κατάλληλη εικόνα του και για τις στυλιστικές αλλαγές του. Η κομμωτική τέχνη έτσι μετασχηματίζεται σε πολυεπίπεδη προσέγγιση της αισθητικής της κόμμωσης ανάλογα με την προσωπικότητα του ανθρώπου που ζητά τις υπηρεσίες μας. Η συμμετοχή θα συνοδεύεται, όπως σε κάθε ανώτερη κατάρτιση, με Πιστοποιητικό Σπουδών, καθώς οι συμμετέχοντες θα μαθητεύσουν, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας από τις καλύτερες σχολές του κόσμου. Έτσι, θα βιώσουν την εκπαίδευση ως μια αποτελεσματική και ενδιαφέρουσα εμπειρία, που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες στο χώρο της Κομμωτικής.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ), η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία