Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ιωάννινα

Ιωάννινα

Τετάρτη 1/11, ώρα 17:30

Τις γιορτινές μέρες, τα γλυκά έχουν την τιμητική τους, άλλωστε αποτελούν τον επίλογο ενός γεύματος που απογειώνει γευστικά την εμπειρία. Συνταγές για γλυκά Χριστούγεννα: Panettone , Βασιλόπιτες και πολλά ακόμη θα μας δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο pastry chef, Σιντέλης Αναστάσιος σε συνεργασία με τον pastry chef και εκπαιδευτικό του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος, Αποστόλη Τσίλη. Μυστικά και ιδέες για τα πιο νόστιμα γλυκά των Χριστουγέννων, που θα κάνουν το γιορτινό σας τραπέζι, απλά μοναδικό!

Δίπλα μας η ΑΡΤΙΖΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. καταξιωμένη εταιρεία στον διεθνή χώρο διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Είσοδος δωρεάν, απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.

Για δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή κάλεσε μας στο 26510 25533.

Πρόγραμμα

Θα παρουσιαστούν τα γλυκά:

  • Panettone 
  • Βασιλόπιτες 
  • Γλυκά έκπληξη

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία