Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ιωάννινα

Ιωάννινα

3 Δεκεμβρίου 2023, 11:00 ώρα

Barber “Masterclass on the Originals” | Tradition meets the future of Barbering by Ivan Cutter.
O Ivan Cutter είναι καταξιωμένος επαγγελματίας Master Barber, Εκπαιδευτής και Haircutter Specialist, με 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο και 9 χρόνια εμπειρίας ως εκπαιδευτής. Είναι Project Artistic Member of Mizutani Scissors official και έχει συμμετάσχει σε πολλά Barber Festivals ως εκπαιδευτής και κριτής παγκοσμίως.

Πρόγραμμα

Το σεμινάριο αφορά διήμερη εκπαίδευση όπου την πρώτη ημέρα θα γίνει Look and Learn που θα αποτελείται από θεωρία και 2 αναλυτικές παρουσιάσεις σε ζωντανά μοντέλα. Συνολική διάρκεια 5 ώρες.

  • Θεωρία και επεξήγηση τεχνικών
  • Επιλογή σχημάτων
  • Επιλογή μήκους
  • Ακρίβεια (precision)
  • Υφή  (texture)
  • Απλοποίηση των κανόνων ( the cutter’s way)
  • Classic Tapering

Τη δεύτερη ημέρα θα ακολουθήσει Workshop, με περιορισμένο αριθμό ατόμων, διαρκείας 4 ωρών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν την εκπαίδευση στο workshop.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ), η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία