Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Απρίλιος 2024

Γνωρίστε τον κόσμο των εναλλακτικών θεραπειών και ανακαλύψτε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας παρέχει όλες τις γνώσεις, τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές, για να γίνεται ειδικός στον τομέα των θεραπειών spa, μέσα από 7 διαφορετικά είδη θεραπειών. Τα είδη που διδάσκονται είναι Ολιστικό μασάζ- Σουηδική μάλαξη, Rejuvance (ρεζουβάνς) – Φυσικό λίφτινγκ προσώπου, Βεντούζες, Λεμφικό μασάζ, Hot & aroma Stone massage, Μασάζ με Πουγκιά, Μασάζ Κυτταρίτιδας, Αθλητικό – Sport Massage.

Βόλος | 24210 37991 | Έναρξη Τετάρτη 7/2/2024

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αρχάριους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα του σπα και των θεραπειών / μασάζ, σε επαγγελματίες & σπουδαστές αισθητικής, σε φυσικοθεραπευτές, σε ομοιοπαθητικούς γιατρούς, γυμναστές, σε νέους επαγγελματίες στον χώρο των spa, λουτροθεραπευτήριων και άλλους χώρους ευεξίας.

Πρόγραμμα

  • Ολιστικό Μασάζ – Σουηδική Μάλαξη

Το Ολιστικό-Σουηδικό Μασάζ είναι ένα θεραπευτικό μασάζ που φροντίζει το άτομο ως ολοκληρωμένη οντότητα και εστιάζει την προσοχή του στην τρισδιάστατη φύση του ανθρώπου, δηλαδή στο νου, το σώμα και το πνεύμα του. Αναζωογονεί και χαλαρώνει άμεσα τον οργανισμό, αφού αποβάλλει τις τοξίνες και μειώνει τις μυϊκές εντάσεις καθώς και τους πόνους. Επιδρά ευεργετικά σε νευρικό, κυκλοφορικό, λεμφικό και μυϊκό σύστημα ταυτόχρονα.

  • Rejuvance (Ρεζουβάνς) – Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου

Το Rejuvance είναι ένα επαναστατικό μασάζ αναζωογόνησης προσώπου που δρα σαν ένα φυσικό λίφτινγκ. Φροντίζει την καλή υγεία μυών και δέρματος με τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού. Έτσι, η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά και εξισορροπείται, ενώ παράλληλα ανακτά την ελαστικότητά της και το νεανικό σφρίγος. Επίσης, ανακουφίζει από ημικρανίες, αϋπνίες, πονοκεφάλους, αυχενικό και ένταση στη σκέψη. Αποτελείται από 6 διαφορετικές συνεδρίες-θεραπείες. Εφαρμόζεται απαλά, με τις άκρες των δακτύλων κυρίως σε πρόσωπο, ντεκολτέ, κεφάλι, λαιμό και αυχένα.

  • Βεντούζες

Το μασάζ με βεντούζες αποτελεί μια τεχνική μασάζ που βασίζεται στις βεντούζες. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση το μασάζ βοηθά δραστικά να παροχετεύσει τα κατακρατημένα υγρά και τις τοξίνες. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην αγωγή κατά της κυτταρίτιδας.

  • Λεμφικό μασάζ

Το Λεμφικό Μασάζ προσεγγίζει τα επιφανειακά λεμφαγγεία & «ξυπνά» τους λεμφαδένες του σώματος με σκοπό την γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη επιστροφή της λέμφου στο φλεβικό μέρος της κυκλοφορίας του αίματος. Έτσι, βοηθά τον οργανισμό στην αποτοξίνωσή του και την ενίσχυσή του ενάντια σε βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες. Το Λεμφικό μασάζ συγκεκριμένα βοηθά σε λεμφικά οιδήματα, σε κατακρατήσεις υγρών στο σώμα, στο τοπικό πάχος, στον «μπλοκαρισμένο» μεταβολισμό και σε «μειωμένο» ανοσοποιητικό.

  • Hot & Aroma Stone Massage

Το Hot Stone Massage είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες σε όλα τα κέντρα spa του κόσμου. Συνδυάζει τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ηφαιστειακών πετρών, οι οποίες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και μαγνήσιο.  Οι πέτρες αυτές έχουν την ικανότητα να συγκρατούν τη θερμότητα και να την απελευθερώνουν την ώρα του μασάζ, ενώ η υφή τους είναι λεία. Η θεραπεία αυτή αναζωογονεί τον κουρασμένο, χωρίς ενέργεια οργανισμό, αλλά επίσης μειώνει το στρες, τη μυϊκή δυσκαμψία και αποτοξινώνει τον οργανισμό αυξάνοντας την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος.  Στο Aroma Stone Massage προστίθενται και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας που κάνει πιο άμεσα και έντονα τα αποτελέματα της θεραπείας, χαλαρώνει βαθιά τον οργανισμό και δρα περισσότερο ολιστικά.

  • Μασάζ με πουγκιά

Στο Μασάζ με Πουγκιά χρησιμοποιούνται ειδικά πουγκιά που περιέχουν συνήθως άλατα, βότανα και αιθέρια έλαια. Εφαρμόζονται ζεστά σε ειδικά σημεία σε όλο το σώμα, αν και είναι ιδιαίτερα απολαυστικά στην περιοχή της πλάτης. Δημιουργεί μία μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Αποτοξινώνει τον οργανισμό και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

  • Μασάζ Κυτταρίτιδας

Η αγαπημένη υπηρεσία των γυναικών, όπου εφαρμόζεται μασάζ στις «προβληματικές» περιοχές του σώματος, όπου έχει δημιουργηθεί κατακράτηση υγρών η οποία παρουσιάζεται στο δέρμα ως εξογκώματα, πρηξίματα και κυτταρίτιδα ,παίρνοντας μια όψη «φλούδας πορτοκαλιού». Η εφαρμογή του μασάζ κυτταρίτιδας βοηθάει στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου καθώς προσφέρει ανανέωση των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Δηλαδή προσφέρει τόσο θεραπευτικές ιδιότητες (όπως η αποτοξίνωση του οργανισμού, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και η χαλάρωση του ατόμου) όσο και αισθητικές ιδιότητες (όπως η σύσφιξη, η αναζωογώνηση και η ‘’κάθαρση’’ του δέρματος).

  • Αθλητική μάλαξη – Sport Massage

Μάλαξη στους αθλητές αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της προπόνησης. Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση είναι η λειτουργική μάλαξη. Το αθλητικό μασάζ  είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, βοηθάει στο να διατηρούνται οι ιστοί σε καλή κατάσταση, διότι κινητοποιεί όλους τους ιστούς που εμπλέκονται στην κίνηση, επιταχύνει την επούλωση, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει το εύρος κίνησης.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης , η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία