Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Coming soon

Το Νυφικό Μακιγιάζ είναι μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή κατηγορία μακιγιάζ, λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας, καθώς θα πρέπει να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο live, όσο και digital σε φωτογραφίες και βίντεο. H  Official Kryolan Trainer Mαργαρίτα Μπίρδα μας αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα Digital Bridal Makeup ιδανικό για υψηλής ανάλυσης κάμερας, καθώς και Glowy Bride τεχνικές, που αποτελεί την κορυφαία τάση του νυφικού μακιγιάζ.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία