Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

H χώρα μας  αποτελεί σίγουρα έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο τουρισμός ,αυτή την στιγμή, αποτελεί  τον πιο σταθερά αναπτυσσόμενο και δυναμικό κλάδο της οικονομίας. Η ζήτηση για ολοκληρωμένους επαγγελματίες στον συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλη και συνεχής.

Εκμεταλλεύσου τις εξελίξεις και βρες σήμερα μια θέση εργασίας!

Η Ελλάδα διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο σύγχρονων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων υψηλών προδιαγραφών, καθώς και πλήθος τουριστικών γραφείων, επιχειρήσεων διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, γραφείων ενοικιάσεων σκαφών και μεταφορικών μέσων. Όλα τα παραπάνω αποτελούν αντικείμενα επαγγελματικών ευκαιριών για τον απόφοιτο των τουριστικών επαγγελμάτων.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ προσφέρει κορυφαία ποιότητα στις επαγγελματικές σπουδές.

Καθημερινή εργαστηριακή εκπαίδευση

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να γνωρίσεις ολόκληρο τον τομέα των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης και να γίνεις ένα ειδικευμένο στέλεχος ξενοδοχειακών & τουριστικών επιχειρήσεων, ικανό να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τις υπηρεσίες τουρισμού. Φροντίζουμε για το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων και την διαθεσιμότητα των υλικών μας.

Ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ

Ο επαγγελματίας τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας συνδυάζει προσαρμοστικότητα, τεχνικές και δεξιότητες με δημιουργικότητα, καλή μνήμη και οργανωτικότητα.

Διάλεξες μια ειδικότητα που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τουρισμού. Θα εκπαιδευτείς πάνω σε όλους τους χώρους εξυπηρέτησης ενός δομημένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τις κρατήσεις, να οργανώνεις την άφιξη  των πελατών και να διασφαλίζεις την ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη με σύγχρονες τεχνικές guest experience management. Ταυτόχρονα θα μυηθείς στην παροχή υπηρεσιών concierge στον πελάτη συμβάλλοντας στο να γίνει η διαμονή του αξέχαστη. Τέλος η αντιμετώπιση των παραπόνων και η άμεση διαχείριση τους είναι και αυτά μέρος των καθηκόντων σου. Μαθήματα διοίκησης ξενοδοχειακών μονάδων, ξένες γλώσσες  και οικονομικά θα συμπληρώσουν ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό προφίλ.

Η συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς βοηθούν σπουδαστές και αποφοίτους να βελτιώνουν “διά βίου” το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Στο ετήσιο ημερολόγιο δράσεων του Θεσσαλικού Ιεκ περιλαμβάνονται σεμινάρια εξειδίκευσης που παρουσιάζουν τη δουλειά καταξιωμένων και προβεβλημένων επαγγελματιών στον τομέα των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης, πάνω σε θέματα αιχμής του σύγχρονου τουρισμού.

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ, υλοποιώντας την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία, δίνουμε βαρύτητα στην πρακτική άσκηση και εφαρμογή. Από την πρώτη στιγμή θεωρούμε τον κάθε σπουδαστή ως έναν εν δυνάμει επαγγελματία που με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτά γίνεται ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας που μπορεί να δώσει λύσεις και να φέρει αποτελέσματα.

Οι σπουδαστές των τουριστικών & ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πραγματοποιούν αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, από τον 1ο κιόλας χρόνο.  Το γραφείο σταδιοδρομίας του Θεσσαλικού Ιεκ, έχοντας αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και εταιρικών επαφών, διευκολύνει και επιτρέπει την άμεση επικοινωνία των σπουδαστών με τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης, catering, επιχειρήσεων μεταφορών και αναψυχής, επιχειρήσεων διοργάνωσης εκδηλώσεων, κ.α.

Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε μαθήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαγειρική - Chef

Μαγειρική - Chef

Μαγειρική - Chef
Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τουρισμό

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τουρισμό

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τουρισμό
Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική

Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική

Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική