Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ο Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης είναι ο επαγγελματίας που εφαρμόζει τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει, στις κομμώσεις ανδρών και γυναικών καθώς και σε εργασίες περιποίησης κόμης, με τρόπο που να αναδεικνύει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους, συνδυάζοντας την αισθητική, τις σύγχρονες τάσεις και τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ προσφέρει κορυφαία ποιότητα στις επαγγελματικές σπουδές.

Καθημερινή εργαστηριακή εκπαίδευση

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να αποκτήσεις εξειδικευμένες γνώσεις, τόσο σε θέματα που αφορούν την κοπή και βαφή των μαλλιών, το λούσιμο, το χτένισμα, τα προϊόντα και τις μεθόδους εφαρμογής τους, τις σύγχρονες τεχνικές (κοπής και στιλ, χτένισμα, στεγνώματος, αποχρωματισμού και  βαφής, extension κλπ), όσο και τις τεχνικές επικοινωνίας και ψυχολογίας πελατών, τις αρχές υγιεινής και ασφάλειας στον εργασιακό χώρο, τη χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων κομμωτηρίου και το συντονισμό των εργασιών σε ένα κομμωτήριο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το ολοκληρωμένο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών του Θεσσαλικού ΙΕΚ. Φροντίζουμε για το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων και την διαθεσιμότητα των υλικών μας.

Ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ

Ο επαγγελματίας κομμωτής – μπαρμπέρης συνδυάζει αντιληπτική ταχύτητα,  ακριβή αντίληψη και έκφραση, πειθώ, χρονική διαχείριση και συντονισμό, καθώς και πρωτοτυπία. Θα διδαχθείς πώς να αντιλαμβάνεσαι άμεσα και να υλοποιείς τις επιλογές των πελατών, να υλοποιείς πρωτότυπες δημιουργίες, να διακρίνεις  και να υλοποιείς συνδυασμούς χρωμάτων και αποχρώσεων, να υλοποιείς με αποτελεσματικότητα τις προτιμήσεις χτενίσματος ή κουρέματος των πελατών και να προσαρμόζεσαι άμεσα στις τάσεις της μόδας.

Η συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς βοηθούν σπουδαστές και αποφοίτους να βελτιώνουν “διά βίου” το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Στο ετήσιο ημερολόγιο δράσεων του Θεσσαλικού Ιεκ περιλαμβάνονται σεμινάρια εξειδίκευσης που παρουσιάζουν τη δουλειά καταξιωμένων και προβεβλημένων κομμωτών – barbers, πάνω σε θέματα αιχμής της σύγχρονης κομμωτικής, που ενισχύουν το βιογραφικό σου και αυξάνουν τις γνωριμίες και επαφές σου. Έτσι γίνεσαι ένας πραγματικός κομμωτής – barber με δυνατές προοπτικές καριέρας στο χώρο!

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ, υλοποιώντας την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία, δίνουμε βαρύτητα στην πρακτική άσκηση και εφαρμογή. Από την πρώτη στιγμή θεωρούμε τον κάθε σπουδαστή ως έναν εν δυνάμει επαγγελματία που με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτά γίνεται ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας που μπορεί να δώσει λύσεις και να φέρει αποτελέσματα.

Οι σπουδαστές κομμωτικής πραγματοποιούν πρακτική άσκηση, από τον 1ο κιόλας χρόνο. Το γραφείο σταδιοδρομίας του Θεσσαλικού Ιεκ, έχοντας αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και εταιρικών επαφών, διευκολύνει και επιτρέπει την άμεση επικοινωνία των σπουδαστών με πληθώρα κομμωτηρίων και μπαρμπέρικων, καταστημάτων ειδών κομμωτικής κ.α.

Τομείς Απασχόλησης

 • Κομμωτήρια
 • Barber Salon
 • Καταστήματα εμπορίας ειδών κομμωτικής
 • Καταστήματα καλλυντικών
 • Ως ελεύθερος επαγγελματίας (κομμωτής)
 • Θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο
 • Studios φωτογραφίας
 • Επιδείξεις μόδας

Πρόγραμμα Σπουδών

 • Τεχνολογία Κομμωτικής
 • Σχέδιο Ειδικότητας
 • Υγιεινή – Πρόληψη Ατυχημάτων
 • Ανατομία –Φυσιολογία
 • Δερματολογία
 • Τεχνολογία υλικών
 • Πρακτικές ασκήσεις κομμωτικής
 • Στοιχειά Ηλεκτρισμού –μηχανήματα κομμωτηρίου
 • Οργάνωση και λειτουργία κομμωτηρίου – marketing
 • Επαγγελματική Συμπεριφορά νομοθεσία

Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε μαθήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Αισθητική – Μακιγιάζ

Αισθητική – Μακιγιάζ

Αισθητική – Μακιγιάζ
Αισθητικός Ποδολογίας – Ονυχοπλαστική

Αισθητικός Ποδολογίας – Ονυχοπλαστική

Αισθητικός Ποδολογίας – Ονυχοπλαστική
Σχεδιαστής Mόδας (ένδυση – υπόδηση)

Σχεδιαστής Mόδας (ένδυση – υπόδηση)

Σχεδιαστής Mόδας (ένδυση – υπόδηση)