Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Κόσμημα, η  ονομασία προέρχεται από το ρήμα κοσμώ που σημαίνει στολίζω. Από  τους προϊστορικούς  χρόνους άνθρωπος στόλιζε το σώμα του. Τέτοια στολίδια ήταν τα περιδέραια και τα δαχτυλίδια από κοχύλια, όμορφες θαλασσινές πέτρες, κόκαλα κ.ά.

Ο κάτοχος διπλώματος έχει όλα τα εφόδια, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει πρωτότυπα κοσμήματα επηρεασμένα από την ιστορία του κοσμήματος και την  παγκόσμια τέχνη, «καλλιτεχνικό κόσμημα» , «σύγχρονο κόσμημα». Έχει την ικανότητα να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε σχεδιαστική απαίτηση, είτε αφορά τις τάσεις της μόδας, είτε χρονολογικές περιόδους είτε απαιτήσεις της αγοράς. Αποκτά την ικανότητα να παρουσιάζει προσχέδια, τελικά σχέδια γραμμικά και χρωματικά, καθώς επίσης να τα επεξεργάζεται στους Η/Υ.

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Η ζήτηση για Ελληνικό κόσμημα είναι πολύ μεγαλύτερη και αυξάνει χρόνο με τον χρόνο χωρίς η πλειοψηφία των Ελλήνων Βιοτεχνών να διαθέτουν την υποδομή, την οργάνωση, την εκπαίδευση και το κατάλληλο παραγωγικό δυναμικό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν. Χρειάζεται εκπαίδευση τεχνιτών τόσο σε θέματα τεχνικών κοσμήματος, όσο και σε θέματα διοίκησης οργάνωσης παραγωγής, χρήσης Η/Υ προώθησης πωλήσεων και εξαγωγών, ποιοτικού ελέγχου Α΄υλών και τελικών προϊόντων, ψυχολογίας πελατών, υλικών συσκευασίας κλπ.

Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε μαθήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου
Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού

Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού

Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού
Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων