Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ο Χορευτής/τρια Πολυπολιτισμικών Χορών [πλην του Έντεχνου Χορού (κλασσικό μπαλέτο, νεοκλασικό, μοντέρνος χορός, μεταμοντέρνος χορός, σύγχρονος χορός, χοροθέατρο)], είναι ο επιδέξιος/ια εκτελεστής/στρια Πολυπολιτισμικών Χορών με κύριο σκοπό την ψυχαγωγία ή τη διασκέδαση του κοινού.

Σκοπός του Χορευτή/τριας Πολυπολιτισμικών Χορών είναι η απόδοση του ρεπερτορίου των χορών αυτών, με τέτοια αισθητική που να ψυχαγωγεί και να διασκεδάζει τους αποδέκτες του θεάματος.

Ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ

Ο Χορευτής/τρια Χοροδιδάσκαλος Πολυπολιτισμικών Χορών:

  • Εκτελεί χορούς για τη διασκέδαση του κοινού είτε σόλο ή σε συνεργασία με άλλους χορευτές.
  • Δημιουργεί, συνθέτει και προσαρμόζει κινητικά (χορευτικά) μοτίβα και αναλαμβάνει το κλείσιμο των συμφωνιών και την οργάνωση της δουλειάς του.
  • Συνήθως εξειδικεύεται σε κάποια είδη πολυπολιτισμικών χορών και συνακόλουθα προκύπτουν και αντίστοιχες κατευθύνσεις.
  • Δύναται να διδάσκει Πολυπολιτισμικούς χορούς σε αρχάριους, μέτριου επιπέδου και προχωρημένους, και σε επαγγελματίες. Στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά εργασίας ο/η χοροδιδάσκαλος άτυπα (χωρίς επίσημη αναγνώριση) και μέσω των διαφόρων σχολών χορού απονέμει των τίτλο του χορευτή ή του χοροδιδασκάλου σε διάφορους υποψηφίους. Ωστόσο, η απονομή των τίτλων αυτών θα πρέπει να ρυθμιστεί, ώστε να αποδίδεται μόνο από φορείς που θα είναι πιστοποιημένοι από το κράτος σχετικά με το δικαίωμα απονομής των επαγγελματικών τίτλων του Χορευτή και του Χοροδιδασκάλου Πολυπολιτισμικών Χορών (Hadrich G, 1995; Pullen MC & Walters L, 1999; Weikart P, 1999).
  • Αναλαμβάνει την μύηση των μαθητών του στην τέχνη των Πολυπολιτισμικών Χορών, διδάσκοντας το βηματολόγιο, τις χορευτικές δεξιότητες, το στυλ και το ύφος καθενός Πολυπολιτισμικού Χορού.

Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε μαθήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου

Υποκριτική Θεάτρου Κινηματογράφου
Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος

Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος

Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος
Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων