Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

O απόφοιτος των ΙΕΚ ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την εκπαίδευσή του, θα καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σε θέματα πρόληψης και καταστολής παραβατικών συμπεριφορών που θα συμβάλουν στην ασφάλεια και στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών τόσο από τους εγχώριους όσο και από τους εισαγόμενους εγκληματίες.

Το “Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών” με τη σωστή κατάρτιση μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η υπηρεσία στην οποία υπηρετεί ή ο πελάτης που του εμπιστεύεται την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του.

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Η παρακολούθηση της ειδικότητας και η απόκτηση του αντιστοίχου  κρατικού διπλώματος είναι απόλυτα σύμφωνη με τα προσόντα επιλογής για την πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας όπως προβλέπουν οι νέες προκηρύξεις των αρμοδίων υπουργείων.

Τομείς Απασχόλησης

  • στην προστασία πολιτικών και διασήμων προσώπων
  • σε δημόσιους οργανισμούς ως στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών
  • στην προστασία ιδιωτών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (ΙΕΠΥΑ)
  • σε ιδιωτικούς οργανισμούς ως στέλεχος ασφαλείας
  • επίσης μπορεί μετά από πιστοποίηση να εργαστεί ως ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας: σταθερών φυλάξεων, εποχούμενης φύλαξης, χρηματαποστολών, χειρισμού Κ.Σ.Λ.Σ. (Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων).

Σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε μαθήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Σχεδιαστής Δομικών Έργων

Σχεδιαστής Δομικών Έργων

Σχεδιαστής Δομικών Έργων